PIZZA GRENS BAARLE-HERTOG

PIZZA GRENS BAARLE-HERTOG Pizza Grens

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 51 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Grens Baarle-Hertog. Meer weten? Ontdek meer

5 feb 2022 om 20:23 kapsalon kip doner besteld.....kapsalon doner gekregen. ik hoop dat volgende keer gaan ze brengen wat er besteld wordt....je wacht meer dan een uur en dan krijgt je ook iets anders.
5 jan 2022 om 19:31 dit is de 3e keer dat ik hier heb bestelt. maar deze keer was mijn pizza niet heel warm meer toen die aankwam, terwijl de pasta die ik had besteld wel heel warm was. de pizza was in het midden niet heel goed doorbakken en langs de zijkant krokant
23 dec 2021 om 23:25 Het eten was heerlijk, maar wat ik het alles beste vond was de bezorging. Ik heb altijd boze bezorgers maar deze was vanaf het begin zo vrolijk, ik gaf hem 7 euro fooi, omdat ik dit echt waardeerde en vond gisteren een kerstkaart van hem in de bus.
3 okt 2021 om 22:01 Delivery time almost 2.5 hours. Kapsalon 3/4 french fries for this they sampled terribly. The worst spent 40 euro in my life. FOOD not worth the price. I do not recommend
4 jul 2021 om 20:19 Turks broodje doner dat je zelf nog moet maken en een spaghetti waarvan de saus net water is. Erg jammer
23 jun 2021 om 7:59 Was weer heerlijk..dank jullie
24 mei 2021 om 19:20 Was heerlijk...duurde een beetje lang maar was de moeite waard om te wachten...bedankt...
20 mei 2021 om 20:03 De shoarma was niet zo lekker. Kleine, harde stukjes die erg zout waren. De kipfilet was prima. Lekkere knoflooksaus!
8 apr 2021 om 20:40 I don t like pizza, but pizza Grens have so good pizza and food
2 apr 2021 om 19:51 Perfect a sah /: beste food
16 mrt 2021 om 22:45 Bezorger was vriendelijk maar we hebben meer dan een uur moeten wachten (op een dinsdagavond). Pizza’s waren matig.
26 feb 2021 om 19:23 Geweldig voor elkaar. Frietjes waren mooi goudgeel en niet vet, pizza's waren ruim belegd en dus helemaal TOP!