PIZZA GRENS BAARLE-HERTOG

Recentebeoordeling


4 sterren uit 55 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pizza Grens Baarle-Hertog. Meer weten? Ontdek meer

29 aug 2022 om 8:13 Heel goed jammer dat de bestelde schotel kip speciaal niet de juiste was en er geen telefoonnummer is om te reageren
26 aug 2022 om 20:54 Duurt lang meer dan 1,5 uur.. Smaak was goed maar bij kapsalon veel frieten weinig vlees en veel sla Laatste keer voor ons geweest
25 jul 2022 om 11:13 Thumbs up. Food was average but delivery was surprisingly fast for a Sunday.
5 feb 2022 om 20:23 kapsalon kip doner besteld.....kapsalon doner gekregen. ik hoop dat volgende keer gaan ze brengen wat er besteld wordt....je wacht meer dan een uur en dan krijgt je ook iets anders.
5 jan 2022 om 19:31 dit is de 3e keer dat ik hier heb bestelt. maar deze keer was mijn pizza niet heel warm meer toen die aankwam, terwijl de pasta die ik had besteld wel heel warm was. de pizza was in het midden niet heel goed doorbakken en langs de zijkant krokant
23 dec 2021 om 23:25 Het eten was heerlijk, maar wat ik het alles beste vond was de bezorging. Ik heb altijd boze bezorgers maar deze was vanaf het begin zo vrolijk, ik gaf hem 7 euro fooi, omdat ik dit echt waardeerde en vond gisteren een kerstkaart van hem in de bus.
3 okt 2021 om 22:01 Delivery time almost 2.5 hours. Kapsalon 3/4 french fries for this they sampled terribly. The worst spent 40 euro in my life. FOOD not worth the price. I do not recommend
4 jul 2021 om 20:19 Turks broodje doner dat je zelf nog moet maken en een spaghetti waarvan de saus net water is. Erg jammer
23 jun 2021 om 7:59 Was weer heerlijk..dank jullie
24 mei 2021 om 19:20 Was heerlijk...duurde een beetje lang maar was de moeite waard om te wachten...bedankt...
20 mei 2021 om 20:03 De shoarma was niet zo lekker. Kleine, harde stukjes die erg zout waren. De kipfilet was prima. Lekkere knoflooksaus!
8 apr 2021 om 20:40 I don t like pizza, but pizza Grens have so good pizza and food